Vaselin + agurk + tørkepapir

Mens jeg drev med middagen så hørte jeg at Ørjan gikk ut døren.Jeg sendte han en sms og fant ut at han bare skulle på butikken for å kjøpe Vaselin for å smøre på den nye tatoveringen sin.Noen ganger får man sjansen servert på et gullfat og her er sms-samtalen:Jeg krysset fingrene for at han ikke skulle se det odde i kombinasjonen av ting på handlelisten.På ansiktsuttrykket var det ihvertfall tydelig at noe hadde skjedd og akkurat som jeg knapt hadde turt håpe på så hadde han kjøpt de tre “ingrediensene” og skjønt sammenhengen først når han stod i kassa. Da hadde kassadamen ifølge han selv smilt litt lurt og i panikkens hete hadde han bare klart å si; Ja, da var det fredag..

2 Comments

  1. Hahaha, nå ramla jeg nesten ut av sofaen.

  2. Haha.. dagens:)

Comments are closed.