Marnas Nails

I dag fikk jeg ha det litt moro på jobb på salongen min og leke litt med gelelakk (shellac, Gelish).Jeg elsker å dille med små detaljer både på meg selv og på andre men jeg har desverre ikke like mye til det nå som før. Men med en voksende mage og etterhvert litt mer fri fra dagjobben min så håper jeg at det blir flere dager som denne fremover.Jeg legger ut noen av neglebildene mine på min Instagram @komikerfrue og alt med negler, også swatching av nye neglelakker på @marnas_nails som er en ren neglekonto.Det er så utrolig mye som kan gjøres med neglelakk og jeg har mye jeg gleder meg til å gjøre fremover!Følg meg gjerne 🙂 Og flere har spurt om salongen forresten; den heter “Hos Marna” og ligger midt på Majorstua. Info finner du på nettsiden vår www.hosmarna.no (jeg blogger fra mobil og får ikke lagt ut lenke, beklager det..) Vi er et lite hyggelig studio, jeg og min kollega Marine, og vi har spesialisert oss på det vi kan best, nemlig negler, makeup og brynstyling. Velkommen 🙂