Når man ikke lytter til magefølelsen

Har du opplevd å avfeie en tanke for så å se at noe går galt? Og om du hadde lyttet til den “tullete” tanken så hadde det gått bra?Sånn har jeg det hele tiden. Og jeg prøver å lære meg å reagere på desse små stikkene i siden men det er neimen ikke lett.Nå var det ingen krise som skjedde denne gangen, det var bildene fra Gina Tricot pressevisningen som ble lastet inn feil på Mac’en min. Jeg ser de, men kan ikke bruke dem. Og minnekortet slettet jeg. Det var da jeg tenkte tanken; ” kanskje du skal sjekke filformatet før du sletter…?” -og så slettet jeg likevel. Jeg kunne jo se dem på datan.Så da tok jeg bilder av skjermen i stedet, og tok imot lærepengen. Lytt til kroppen din! Neste gang kan det være mer alvorlig.Mange hyggelige var kommet for å se sensommeren og høstens mote fra Gina Tricot, bl.a Hedda Faschion og Anna Stina Gizmolina og jeg kunne med stor glede lære at høsten er reddet for min del; -Ponchoen er et av nøkkelplaggene og da kan jeg gro så stor mage jeg bare vil!