It’s a date!

I helgen har Theodor bursdagsselskap og siden vi har vært alene hjemme nesten hele uka så har vi gjort litt hyggelig planlegging sammen. Vi skal servere pizza til gjestene og det kreves prøvesmaking!Så i stedet for middag i går dro vi på date på Vapiano, vårt favoritt pizza og pastasted (de lager alt selv fra bunn, også pastaen).Selv om magen min begynner å ta form så har jeg alltid plass til pizza! Jeg hadde en liten baktanke med å ta med småen ut, for etterpå dro vi på Oslo City og KappAhl sin festivalfest.Med lekebutikk som lokkemiddel og at vi skulle få godtepose (=goodiebag) når det var ferdig gjorde at han faktisk klarte å være med meg nesten helt til slutt. Men så var der ganske mye spennende å se og smake også da.Vi møtte både Anine Stang og Norges beste partyarrangør; Ronnie Ottem. Han ble furt når goodiebagen ikke inneholdt godterier som han trodde, men jeg hadde da aldri sagt at det gjorde det heller, jeg bare oversatte ordet fødes Engelsk til Norsk.. Var det dårlig gjort av meg? Hehe han fikk en leke på lekebutikken da, og så gikk luften ut av oss begge i det vi kom hjem og da ble det verken blogging eller noe annet, men tidlig i seng.