Jeg og Will Smith i Aftenposten

Historien om Emily som møtte Will Smith på en cafè og fikk han til å være med på et bilde der hun annonserte graviditeten sin har gått som en farsott og Aftenposten ringte meg for å spørre litt om hvordan vi annonserte vår graviditet. Vi la jo ut bilde både for å bekrefte graviditet og senere for å fortelle hvilket kjønn det var og hadde det fryktelig morsomt i prosessen, og nå oppmoder Aftenposten folk til å sende de sine egne annonseringsbilder for å se hvor kreative folk kan være.   Vi la ut bilde både på blogg og Instagram både for å bekrefte graviditet og senere for å fortelle hvilket kjønn det blir og hadde det fryktelig morsomt i prosessen, og nå oppmoder Aftenposten folk til å sende de sine egne annonseringsbilder for å se hvor kreative folk kan være (lenke til Aftenposten over).
Har du/dere annonsert noe på en gøyal måte? Og hva var din inspirasjon?