Papers and shopping

Jeg hater papirarbeid. Virkelig. Men det må gjøres og med straks frist for årsoppgjør så sitter jeg antagelig hele kvelden og natta med en laaaang mankoliste fra regnskapsfører og leter etter kvitteringer og bilag. Jeg fikk en stor pakke klær i posten også i dag, og trikset mitt er at for hver 10 ferdige bilag så får jeg prøve et nytt antrekk, smart ikke sant? Magen min vokser nå og jeg har pakket en svær bag med hverdagsklær som ikke kommer til å passe på en stund, og da er det lov å kjøpe inn litt nytt. Jeg har jo lyst å føle meg fin selv om kroppen er i stor endring, men det er jammen vanskelig å finne fint mammatøy som ikke bare er klassisk og kjedelig. Treningsbukser for gravide for eksempel, tips anyone? Den store favoritten som jeg kanskje ble mest fornøyd med er dette wrapskjørtet som er kjempeelastisk og romslig selv i størrelse M.
Skjørt HER, topp HER   (reklamelenker) Jeg tok bare noen kjappe bilder med mobilen. Eller, jeg fikk Ørjan til å ta bilde av meg, og så ble jeg brydd/flau/sur fordi, jeg vet ikke, jeg er så hormonelt styrt at jeg blir flau over meg selv innimellom, så jeg tok kameraet selv og bad han gå vekk. Hehe, kanskje jeg må få meg et stativ så slipper stakkaren å bli utsatt for vreden min. Så, da er det tilbake til papirarbeidet! Fml #%&!”#