Duplo konkurranse fra Legoland (og tidligere vinnere)

Hei hopp fra Legoland!Nå sitter vi deilig utkjørt i leiligheten vår på Lalandia, vi kom litt utpå dagen i dag og rakk å få med oss faktisk det meste inne på Legoland og har laget oss en liste over alt vi vil gjøre i morgen. Vi skal kjøpe et pass som gir oss køfri inngang på ti aktiviteter, én gang, og det er faktisk en del så da burde de fleste få behovene sine dekket. Vi trodde at om vi tok selfie på baksiden av Legoinngangen så ville de bak-frem bokstavene bli “riktig”, -det var vel dagens blondinevits.Og jeg skal ikke si akkurat hvem av oss som kom med forslaget og hvem som sa; “Åjaaa, det var smart!”Her kommer endelig vinnere fra forrige Lego konkurranse: Pernille og Louise får mail og tilsendt to pakker hver fra Lego The Movie.Og så har jeg fem heldige vinnere som får to billetter hver til Aries Spears 2 juni;Kine, Stine Marie, Cathrine, Marthe og Carina.Grattis, dere får mail med mer info.Har du lyst å vinne desse produktene fra Duplo?Legg igjen en hyggelig kommentar og gjerne et Legoland minne om du har, så trekker vi en vinner allerede på søndag.Lykke til!Ørjan nyter å være Norsk i Danmark mens jeg blogger og håper jeg er våken nok til å se “True Detective” med han etterpå. Det spøøørs om vi sovner fra det, vi har jo vært oppe siden kl 04 i morges..!