Ny selvbruning!

Vi var i Frognerbadet i går, det var tydeligvis ALLE andre også og det var kjempelang kø. Men med godt mot kom vi oss inn og fikk bade som en sildestim noen timer.
Dette var vel en av de første dagene mine ute i sola i år for jeg jobber jo på dagtid som alle andre dødelige. Jeg skulle ønske jeg var student av og til jeg, -som kan ligge og lese i sola på dagtid og bli kjempebrun.
Men det er jeg ikke, så jeg fikk jukse litt, med min nye selvbrunerfavoritt. Jeg har mange års erfaring som hudpleier og har også jobbet mye med spraytan og er derfor alltid interessert i nye og bedre selvbruningsprodukter for huden. -Det er alltid forbedringspotensiale!
Jet Set Sun er en naturlig selvbruner og er, hold deg fast, luktfri, vannbasert og gir den fineste fargen jeg noen gang har sett.
Og med en pris på 299,- så er den en helt klar vinner. Den smitter ikke på klær og sengetøy, du kan spraye utenpå makeupen om du vil (om jeg bommer og tar for mye solpudder og halsen plutselig er lysere enn ansiktet så kompenserer jeg med selvbruneren, no problem). Den gir en fresh naturlig brunfarge som ikke er gul eller stinker på noen som helst måte! Jet Set Sun HER, Sandaler HER, Gullneglelakk HER (Reklamelenker rett fra hjertet <3 ) Om jeg ser at jeg har tatt litt for mye solpudder i ansiktet og er en smule lysere på halsen så er det bare å spraye litt Jet Set Sun over og voila! Det er bare genialt. Jeg la ut dette bildet av utsikten over Frognerbadet sammen med musikken til 99 luft balons på Instagram i går kveld og har fått vidunderlige tilbakemeldinger, tusen takk!