It`s a wrap!

Jeg hadde gravid-photoshoot med Nicky Cook og vi tok så mange fine bilder! Å det er så skjelden man får muligheten til dette og tidspunktet var helt perfekt, både at Nicky var på Sunnmøre (han er engelsk men har kjæreste i Norge), magen min er akkurat stor nok og været var helt uvirkelig bra. Takknemlig kan knapt dekke hva jeg føler nå! Her er et par sneak-peaks fra dagen: Vi har vært både i hestebeitet hjemme på gården der jeg kommer fra og på Vatnevatnet (ja, det heter det) og fått både kramper i beina og latterkrampe. Og etterhvert så ble det ganske så vått og ganske så avkledd og jeg håper bildene ble like fine som jeg følte meg! 
Er det ikke nydelig her? Desse fjellene har jeg vokst opp med og det var ekstra stas å ta bilder her der det er så mye nostalgi og følelser. Her vokste jeg opp som barn og nå skal jeg få videreføre det til mine egne barn, ihvertfall så skal de få leke her og høre alle historiene jeg kan fortelle om desse stedene.  Nicky benyttet anledningen til å ta noen bilder av kjæresten sin Camilla også, i den nydelige solnedgangen. Hun var assistent i dag og de var virkelig et dreamteam. Tusen takk til begge to!