Fjerning av lakk på tær man ikke når frem til..

Jeg rekker knapt frem til tærne mine om dagen, ihvertfall ikke med begge hender samtidig og i over lenger tid som som regel må til for å få stelt de. Jeg så ikke helt dette komme og fikk derfor ikke gjort noe med tærne mine før ferien, hvilket vil si at jeg er on my own også nå. Jeg kunne sikkert forsøkt en fotpleier her i Tyrkia, eller bedt Ørjan om hjelp, men neida, jeg er like sta og vanskelig som jeg er perfeksjonist, og skal det først være et potensielt middelmådig resultat er det like greit at jeg bare har meg selv å skylde på. 

Så hvordan fjerne neglelakk fra denne avstanden? Sjekk mitt nye triks med denne dip & twist (fra Gina Triccot) lakkfjerneren. Den er ment for å dyppe fingrer i, da må den da vel også funke på tær..?        Å herregud, nå ser jeg at selvbruningen min ser helt jævlig ut! Gosh.. Det er noen våtservietter jeg brukte i går kveld, i dunkel belysning og jeg måtte flere ganger inn i dusjen for å hjelpe guttungen med vanntemperaturen. Jaja, en tur på sandstranda fikser det der. Og lakken er borte, hurra! -Etter et godt kvarter med banning og steiking, sverging og forbanning så hadde jeg fått på ny lakk. Søl på huden og full pakke. Flere av tærne fikk så mye lakk på at det ikke rakk å tørke før neste strøk så det klumpet seg, og topcoaten glattet bare ut de verste bumpene. Men til helvete, jeg klarte det, hurra! Og mine fluffy hovne bein er atter igjen nylakkerte. En tur på sandstranden fikser forøvrig også div neglelakksøl på huden. Den nye lakken heter Spring Yellow fra Nail Candy HER og den gamle er Fizzy Pink også fra Nail Candy HER (reklamelenker)