Hvordan sole bakside lår

Jeg har ikke problemer med varmen her i Tyrkia som jeg fryktet litt før vi reiste, men jeg sliter med å bli brun jevnt over kroppen siden jeg er hverken fleksibel eller spretten om dagen. Det verste området for sola å få tilgang på er bakside lår. og det er faktisk nettopp der jeg føler størt behov for å bli brun ettersom det er nettopp der jeg er “størst” akkurat nå. Ja, bortsett fra på magen da, men den stikker jo frem uansett hvor jeg snur meg. Og det er magen som er roten til problemet, for jeg kan jo ikke ligge på den..! Men etter noen dagers fundering satt jeg og så på kidden som lagde sandslott og da kom jeg på noe lurt!
Hvordan jeg klarte det? -Jeg gjorde som en skilpadde, og gravde egget mitt ned i jorda! Der er det mørkt og perfekt kjølig temperatur, ryggvennlig for mor riktig så behagelig rett ved vannkanten!