Våre perler i Alanya

Mange tenker at Alanya er et masete sted der du blir dratt inn i butikkene og holdt fast til du kjøper alt de har men det er det faktisk slutt på og selv om dette er er ganske typisk turist sted så er det fullt mulig å finne fine deilige steder å både være og spise.
Favorittstrendene våre så langt er White `n White Beach Club go First Beach. De har begge hvite parasoller, senger og super service og god mat, som er kjempeviktig. First Beach er fantastisk for barn med langgrunt vann og lite bølger mens White beach egner seg best for voksne, par og de med større barn da stranden har store bølger, men ute på brygga, der vi gjerne ligger, er det trapp ned til sjøen og The Hunk serverer deg omtrent det du måtte ønske. Han tar også gjerne bilder med deg, mer enn gjerne, da blir han kjempeglad faktisk. I går var vi hele dagen på fjelltur faktisk, og det var et deilig avbrekk, selv om jeg blir veldig hengende etter på bloggen da det ikke er noe særlig nett å finne noe sted. Her vi bor deler mange på nettet og jeg må stå opp grytidlig, før de i alderen 8-17, for å få lastet opp bilder men i dag skal sjekke Nese Beach, som ligger ved siden av First Beach, for vi kjenner noen med barn som også skal. -Og da kan jeg sitte og kose meg litt i kafeen med dataen min 🙂