Komikerfest!

Vi møter både Norske og Svenske (og Britiske)  komikere i ferien; Terje Sporsem, Tommy Steine, Al Pitcher og Jakob Øqvist har standup show her i Alanya i hele juli. Men de er ikke bare på jobb, vi møtes med familiene våre og bader og koser oss og i kveld er Ørjan og gutta ute på konsert. Endelig! -Svarte jeg når Ørjan kom med den obligatoriske skriflige søknaden om å få en kveld på byen, søknaden ble innvilget på flekken for jeg skal innrømme at ferie er riktig så hyggelig men å se trynet på mannen sin dag ut og dag inn i snart ti dager nå er i det lengste laget. Så nå i kveld er jeg barnevakt og har plassert kidsa med hver sin ipad og bare koser meg med blogg og ting som jeg liker uten noen som maser om jeg er ferdig snart. Hah, det er dette som er ferie i ferien! (Annonselenker) Denne kjolen omtrent bor jeg i om dagen fra Kiss The Sky, jeg tror den er utsolgt men jeg legger ut lenken tilfelle den kommer tilbake på lager. Bikini fra Hot Anatomy Her sender gjengen skrytebilde av hvordan de koser seg og aner ikke hvor mye jeg koser meg haha! De som er på ferie i Alanyaområdet nå burde absolutt få med seg et av de siste showene til gutta, det går på Red Tower Skybar (alle taxiene vet hvor det er) mandag, onsdag og fredag og om en skal gjøre litt mer ut av det så er Red Tower restauranten helt super å spise på før showstart. Der snakker servitørene i overkant bra engelsk, maten er dritbra og her tør vi til og med spise Sushi. I tillegg sitter du med en kjempeutsikt over byen og selv om dette er en litt dyrere restaurant enn de andre så er prisene likevel langt under de norske og verdt hver en krone.  Jeg har flere bilder fra restautanten (for vi har alt spist der mange ganger) og show men nå får jeg plutselig ikke lastet opp flere bilder, det er sikkert ti drittunger (et ekstremt vidt begrep, så pardon my french) i komplekset her vi bor som har satt på nedlasting av film før sengetid slik at de har noe å se på i morgen og da blir nettet så svakt. Jeg slenger de evt på i morgen tidlig 🙂