En mann ronka til meg på stranda

Nå er jeg så forbanna. -For en time siden satt jeg i strandkanten og så på Ørjan og sønnen vår om var uti vannet, og ante fred og ingen fare. Eller, jeg været noe rart i lufta, og irriterte meg over bl.a en mann som skygget utsikten min for han så mot meg hele tiden. Men jeg kan jo ikke råde over hvor folk plasserer seg hen, det er bare mer vanlig at folk generelt beveger seg mer rundt omkring i vannet, så jeg ventet egentlig på at han skulle flytte seg slik som kompisene hans jo gjorde, men han ble da altså værende. Jaja, greit nok. Så kommer Ørjan mot meg og i det han passerer meg så sier han; -Ser du ikke at han der driver og ronker til deg..? Jeg ble skikkelig satt ut, og gikk rett opp til strandsengen vår og tok en nærmere titt derifra. Og jaggu hadde han rett, -der ute satt Schtøggen, sprutrød i trynet og jobbet tydelig på spreng for å bli ferdig. Han måtte vel skjønne at vi nå hadde spottet han og jeg nå lå i solsengen og dekket meg til, men grisen bare fortsatte og gløttet stadig opp mot meg. Jeg ropte på sønnen min og fikk han ut av vannet, jeg sa: “Kom opp, det står en mann og tisser i vannet!” Og i det han kom opp så lettet trykket tydeligvis for svinet som nå så ganske så salig ut der ute.  Etter at han var ferdig flyttet tittet han ned på snoppen sin og beveget seg, fremdeles under vann, til kameratene sine og sa noe til de, og de så mot oss og gliste og lo. Det er lenge siden jeg har følt meg så.. jeg vet ikke. Forbanna. Jeg bestemte meg for å late som ingenting litt til, men da de gikk forbi oss, for håndklærne deres lå like ved oss, spurte jeg han;    -Where are you from?   -Turkey, svarte han.  Jeg fortsatte, og så han rett i øya; -Are you muslim?  Han svarte ja og jeg avsluttet kontant, og ikke med spørsmål i tonen; -Howcome you can be muslim when you act like a pig.  Han spyttet på bakken, tok håndkledet sitt og så gikk de. Ramadan var ferdig i går og muslimene feirer med familiene sine om dagen med mye god mat og gaver til hverandre. Stemningen er veldig bra. -Det hører også til Ramadan å være avstående fra sex.  Men å feire med å ronke til en høygravid kvinne på en offentlig strand, men småbarn rundt seg? Det er ikke noe jeg tror hører noen religion til.  Vi pakket sakene våres og dro derifra, jeg tåler piss i sjøen fra både barn og voksne, men det “saltet” der har ikke jeg tenkt å vasse i.