Farvel Tyrkia

Vi ble servert hele 40 varmegrader i går og jeg lå omtrent hele dagen i varierende stillinger sammen med denne grønne karen her.  På den ene siden kunne vi fint ha vært her en uke til men på den andre siden så blir det godt å komme hjem igjen også, til skikkelig internett om ikke annet haha. Tenk at man skulle bli så avhengig av det hva? Men nå ble jeg lei av å måtte ta med Macèn på restaurant og sitte og laste opp bilder der det er bra nett istedet for å bare være med barna så i går ble det ikke noe blogg enkelt og greit. Og nå sitter jeg og Ørjan med morgenkaffen vår, koffertene ferdigpakket og snart skal vi reise hjem. Jeg trodde at det jeg om til å savne mest av medisinske produkter og behandlinger når jeg er gravid er Botox og Restylane. (NB: Jeg er en moderat forbruker og snart middelaldrende, det handler ikke om å forandre utseende men rent vedlikehold.) Men det har egentlig gått veldig greit, mye søvn og jevn vektøkning har fylt ut lepper og holdt de verste linjene vekke. Det som derimot har vist seg å bli det jeg savner mest er mine medisinske produkter fra Obagi, som jeg vanligvis bruker for å ha glattere hud og holde unna kviser og sorte prikker, forebygge rynker osv. Men nå er jeg er jo full av PIGMENTFLEKKER. Oh my God. Jeg ser ut som et Europakart, -med bart. Jeg har brukt faktor 50 i ansiktet, hver dag, i store mengder, til ingen nytte. Så dermed er jeg gått over i voksenrekken med kategori “Pigmentforstyrrelser svangerskapsrelatert, desverre med varighet for livet.”  Jeg skal på Beths Beauty i morgen for å få nye vipper, da skal jeg se om jeg får snakket med en på Medispa som kan fortelle meg om det fins håp eller om jeg må se skitten ut for alltid. #nofilter