Free pedi

Jeg hadde egentlig planer om egenstell som Madonnabehandling, vipper, fotpleie og massasje før høstlanseringen sånn at jeg skulle føle meg fresh på pressejobb selv om jeg er høygravid, men tidsklemma fikk meg til å kansellere både det ene og det andre, for kroppen min bruker så laaaaang tid på aaaalt den skal gjøre og da blir det bare stress å ha for mye på tidsplanen. Men når jeg i går kveld gikk ned til salongen for å stelle neglene mine så ble Ørjan med og påtok seg ansvaret for tærne mine. jeg var først meget skeptisk, men han gikk seriøst inn for det og bare det å bli stelt litt med var himmelsk. Han fjernet gammel neglelakk, filte de og lakket på nytt. Resultatet ble faktisk helt innafor, og da har jeg tatt høyde for at jeg ikke når tak i tærne særlig selv og ikke får studert de så nøye. Han lakket med Deborah Lippmanns “Fake it til you make it” og det var jo akkurat det han gjorde, for den lakken er litt knudrete i teksturen pga glitter så om han kom borti med en finger før det var tørrt (-hvilket han såklart gjorde flere ganger) så var det bare å flikke litt og så legge et nytt strøk og da syns ikke feilene. Du finner den lakken forresten HER (salgslenke). Jeg ble ihvertfall bare superhappy for at han GADD, for han er på ingen måte en hverken tålmodig kar eller stødig på hendene. Men stolt som juling var han etterpå! Hendene mine fikk ny støp, jeg fadet soft hvit akryl med en lys rosa glitterstøp, dette er mitt favorittdesign om dagen. Jeg reiser comfy. Desse tøflene blir også med i vesken på fest i kveld.  Jeg, Sophie Elise, Eirin og Suzanne har nå avsluttet første del av pressedagen med TV2 og har fått sett mange smakebiter av hva som kommer på tv i høst. Vi fikk også komme på scenen, og det var ganske stas, med Morten Ramm som konfransier. Vi var alle ganske nervøse før det for selv om vi vet ca hva han kommer til å spørre om så vet en aldri hva han kan finne på så det var bare å trekke pusten og gjøre seg klar for hva-som-nå-enn-måtte-komme. Men det gikk kjempefint, og Sophie var kjempemorsom og selvironisk da alle journalistene bare spurte om puppene hennes, også etterpå i intervjuene vi gjorde. Jeg tror jeg også var morsom i et intervju med radioen, da vi konkluderte at Sophie kunne være rådgiver når mine pupper er ammet sønder og sammen og jeg må ha rekonstruksjon. Bilde fra backstage, med Harald Rønneberg og en baby. Jeg er nå 8 uker fra termin til de som lurer på det, og som min svigerinne Camilla pleier å si; Det tar for laaaaang tid!

Tusen takk til TV2s sminkører for påsetting av løsvipper, enorme mengder løshår, fantastisk makeup og ros og kos som gjør at jeg har følt meg strålende i hele dag, selv uten all pamperingen jeg trodde jeg behøvde. Og takk til min mann som er hjemme med barna våre og heier på meg mens jeg er på fest. Jg føler at det er egentlig han som skulle vært her, det er veldig rart å gå rundt med alle kjendisene og liksom skulle høre hjemme her. Og takk til Jet Set Sun. Og takk til den italienske servitøren som serverte meg pizza på rommet. Nå skal jeg slappe av en liten time før det bærer ut på den røde løperen igjen, vi er på live TV kl 19:25 forresten, på tv2.no tror jeg.