Last days update

Akkurat nå sitter jeg i Bergen sammen med jentene fra Bloggerne og venter på at programmet til TV2s høstlansering skal starte og endelig fikk jeg litt tid til å sette meg ned og ja, blogge litt. De siste dagene har vært veldig hektiske og jeg har ikke funnet noe tid til overs der jeg kan sette meg ned og skrive litt, det har gått i ett siden det ble avslørt at Bloggerne kommer med en ny sesong og magen krever at jeg innimellom bare legger meg ned og tar en siesta.  I helgen var jeg en aldri så liten tur i Betty (ene forloveren min) sin bursdag, er deilig avbrekk etter å ha vært gressenke hele uka. Jeg tror hunden hennes ante at det var noe på gang i magen for han la seg godt til rette i armkroken ved magen der det sparker som mest. Dyr er rare, de vet mer enn vi tror, for denne karen er ikke typen som vanligvis legger seg i et fang.  Betty fikk Xlash vippeserum og Rosèvin i gave 🙂  (Annonselenke) Xlash finner du HER Hva syns du om min kreative montering av GPSen? Man skjønner at jeg ikke kjører mye bil til daglig når jeg ikke engang vet veien til min egen forlover.., Herregud, jeg har alt for snille venninner som alltid kommer hjem til meg og en altfor grei man som alltid kjører dit jeg skal. Yez, det er TYGGIS. Du kan tro jeg jubla når jeg kom på noe så enkelt, og sikkert ekkelt, men det er min bil og nøden lærer naken kvinne å spinne.   Theodor hadde sin første skoledag i går, en merkedag i foreldrehjertet vårt og en utrolig spennende dag for han. Han sov nesten ikke natten før og han må ha vært utrolig spent og var helt utslitt i går kveld. Men så stolt! Jeg gremmes over å ikke kunne være hjemme i dag og se han gjøre sine første lekser, men Ørjan har lovet å sende video. Jeg oppdaterer mer etterhvert fra Bergen, og lover å holde Instagram gående jevnt 🙂 @komikerfrue