Medisin mot søvnløshet

Jeg har ikke sovet noe særlig i natt heller, selv om jeg lå i min egen seng.. Men jeg har vært på Gimle og fått gravidebehandling, og det var utrolig godt!En spesialpute gjorde at jeg kunne ligge på magen, noe jeg har savnet fælt de siste månedene..Etterpå var jeg i et flott møte som kommer til å bety mye for meg i tiden fremover. Jeg har for mye å gjøre og det går ut over kvaliteten på ting så vi får nå, hjelp til å holde orden på papirer og bedriften slik at vi kan være familie også, ved siden av alt det vi driver med.Noen får seg au pair, jeg velger backoffice og egentid med barna. Billigere er det også.Nå er det tre uker igjen til termin og vi har begynt å stelle i stand til den nye kommer og jeg begynner å virkelig glede meg. Vi skal på posten etterpå og hente nye stellebordet og da er vi faktisk skikkelig i gang. Bilder kommer.