Vinn GHD rettetang!

I samarbeid med StartShop har jeg fått enledning til å gi en GHD rettetang til en av mine lesere! For å kunne vinne må du registrere deg som StartShop-medlem hvis du ikke allerede har gjort det da. For ikke så lenge siden skrev jeg om Startshop som er en nettside som alltid er oppdatert på rabatter og tilbud, og i tillegg gir deg provisjon på dine egne kjøp. Du kan lese mer om du vil HER. StartShop er et bonusprogram som gir deg bonus hver gang du handler i over 200 kjente nettbutikker som Zalando, Nelly, BliVakker, Get Inspired, osv osv og du kan få opptil 18 % rabatt på alt du handler.  Det er gratis å være medlem og det tar kun 10 sekunder å registrere seg. -Jeg er såklart også medlem selv og går alltid innom siden når jeg skal kjøpe noe på nett og finner nesten alltid en bra rabattkode i tillegg til de faste prosentene jeg alltid får tilbake etter en handel. Jeg handler mye på Boozt om dagen her jeg sitter i sofaen med bollekinn og bollemage..   For å delta i konkurransen må du: 1. Bli StartShop-medlem HER 2. Skriv i kommentarfeltet hvilken GHD rettetang du ønsker deg. Du kan velge mellom 1: Classic, 2: Max eller 3: Mini. 3. Krysse fingrene

  LYKKE TIL!
Alt 1 Classic  

  Alt 2 MAX

      Alt 3 Mini
Konkurransen er avsluttet og vinneren er Miriam 🙂 Gratulerer!