Noen dager..

Sånn her så jeg ut i hele går, som en dass. -Og det var faktisk hakket bedre enn på søndag da jeg gikk i pysjen hele dagen.  Men i dag så var det bygningsarbeidere som borret balansenerven ut av oss så vi hadde ikke noe valg enn å komme oss ut. Her er en liten Instagramsnutt fra @orjanburoe Så da tok jeg tak i meg selv, dusjet og stelte meg og dro med Ørjan rundt på ærender for å fullføre påbegynte prosjekter som fødebag og ting og tang som har hengt over meg lenge nå. (Til deg som ser at jeg har retusjert vekk noe på kinnet og skal til å kommentere det, ikke gjør det, jeg er hormonell og farlig og gidder ikke gjøre det en gang til slik at ingen ser det) (Og det gjelder deg som har tenkt å kommentere det skjoldete speilet også) Nå er magen så diger at det er helt latterlig. Selv gravideklærne mine har blitt trange. Og jeg klarer IKKE å ta på sko selv lenger så det første jeg gjorde var å skaffe meg høstens antagelig eneste skopar som jeg kan tråkke rett oppi og som passer til alt: IKKII Moonboots. Med både sko til mor og sykehusoutfit til den nye lille fra Nøstebarn spiste jeg og Ørjan en real lunch på Sagene Lunchbar, nam nam nam.