Siden sist

Neida, jeg har ikke født enda. Jeg har bare ikke orket gjøre så mye de siste dagene, heller ikke blogge, for jeg er ganske sliten i kroppen og har noen tunge dager nå, bokstavelig talt og ikke hatt så mye fornuftig å melde.Men nå har lillesøs komt på besøk og har hjulpet meg hele dagen med ting og tang og minsten har endelig høstferie så nå merker jeg at jeg begynner å se frem til forhåpentligvis noen fine(re) dager med litt ro og et slags overskudd.Jeg har vel verdens beste unnskyldning for å være både sur og irritert men jeg kan faktisk prøve å ikke la det gå ut over andre sånn hele tiden. Mannen min er overraskende tålmodig med meg, det må jeg bare si. Da vi spiste lunch i dag og jeg uttrykte irritasjon over at han brukte tommelen og ikke kniven sin til å dytte mat på gaffelen sin så han på meg og sa rolig; -Kan ikke du av og til holde ..kjeft?Da nebbet jeg igjen og sa, -Ja, unnskyld. Og vet du hva han kalte meg på SMS tidligere i dag? Ambivalent! Jeg måtte google det for å finne den akkurate betydningen, skikkelig flaut for meg som er så glad i ord. Vanligvis ville han kalt meg drittkjerring eller verre. Men ambivalent, så herlig pedagogisk! Han der fortjener blomster..Så nå i kveld, etter at jeg nektet han å gå ut en tur for å få litt antagelig sårt tiltrengt miljøforandring, så har jeg og søs lagd pizza og sørget for litt hygge i heimen. Og i morgen tar vi turen til storesøs i Sandefjord, det blir koselig..