Når barna er ute danser foreldrene på bordet

Jeg og Ørjan har vært alene hjemme store deler av uka og har bare spist ferdigmat og gjort gøye ting. Vi har sett ferdig Suits, vært på kino med venner og sovet lenge om morgenen!Jeg måtte tråkke Ørjan på foten TRE ganger før han fikk øye på Batman på t-banen. Filmvalg: Tombstone. Terningkast to desverre men det var godt å bare komme seg ut litt.Jonna ble med oss på kino og kjørte oss hjem etterpå. Jeg vet at gutta hadde store forhåpninger om at jeg skulle sovne under filmen slik at de kunne ta bilde av meg men det gjorde jeg altså ikke. Hah!Jeg kan ikke huske sist jeg kunne ligge på armen til mannen min om morgenen for vanligvis har det sneket seg inn en seksåring mellom oss (som også er kosete da), men det er fint å bare være kjærester litt også.Veeel, det var én herremann som var litt sjalu da. Jeg må nesten passe på å gi han litt ekstra kos også.. Det er jammen mange menn i livet mitt, og nå får vi snart en kar til..!