Fødebagen

(Innlegget inneholder reklame med mye arbeid, research og varme anbefalinger bak) Da er alt pakket og klart. Jeg har faktisk brukt mye tid på denne bagen da, det første jeg gjorde var å google hva Fotballfrue hadde med seg før jeg sjekket alle forumer for hva de kritiserte henne for å ta med. Jeg fant ikke så mange feil jeg var enig i egentlig, det så rimelig fornuftig ut det hun hadde med seg også, men jeg har lagt litt flid i å finne noen bedre alternativer og droppet det mye toalettpapiret og hårføhneren (det kommer jeg sikkert til å angre på) men nå er alt pakket og klart og så får vi gjøre det beste ut av det. Det er jo egentlig ikke så mye hokus pokus, men jeg har lagt vekt på det at når jeg føler meg dårlig, sliten, trøtt eller hva, så hjelper det alltid å ta på noe nytt og fresht, og gjerne med farger. Så når jeg har valgt f.eks pysjamas så har jeg funnet en som både er funksjonell, behagelig og har friske fine farger. Den grå slitte greia får faktisk ligge hjemme til en annen dag da det ikke er så nøye. Rosa pysjdrakt med knepping i brystet fra Ellos Collection  HER Morgenkåpe med glidelås (Zalando) Kosesokker (Lindex) Birkenstock badetøfler, sorry ass, men tanken på Crocs gjør vondt i sjelen og desse er av ca samme materiale og kostet 199,- hos Zalando. Jeg brukte MYE tid på å finne desse så de bør være verdt det. Mørke myyyyke tøfler fra EMU, superdigge å gå med og tåler en flekk. Ammetopper som sitter godt og er såklart uten spiler (jeg bruker desse allerede) Boobs amme BH fra Fast Food HER   Fresh Ammebh til hjemreisen, også uten spiler (det skal man unngå den første tiden til ammingen er i gang) fra Mammatrend.no Hjemreise klær er enda ikke bestemt. Nyinnkjøpte STORE truser fra Lindex, rimelige og kan kastes med god samvittighet etterpå. Store nattbind. Engangsammeinnlegg. Ammeinnlegg i bambusfrottè fra Lilleba og silke fra Boob (HER) Brystvortesalve fra Gimle (gave fra venninne, har hørt mye bra om denne) Albueskjell. Desse reddet ammingen min sist. Den glatte helende innsiden holder brystvorten myk og fuktig i et bakteriefritt miljø, forutsatt at de såklart kokes mellom hver bruk. Jeg fant mine på et apotek, men de kan også plukkes i fjøra. Vitaminer. Jeg har tatt “Mamma” hver dag under hele svangerskapet og fortsetter i ammeperioden. De inneholder både vitaminer, jern, folat og omega. Magebelte “Tummywrap”. Okei, jeg er her påvirket av diverse utrolig good-looking-bloggere og aner ikke om dette er noe jeg klarer å bruke på barsel, men det blir med, og det skal prøves og hvem vet, kanskje det fungerer kjempebra. Du finner det HER Ladere, ekstra minnekort, 50 mm linse, kamera og øretelefoner.  Div drikker, energisjokolade og Lovehearts som kommer godt med under fødselen. Toalettsaker Her vil jeg gjøre det så enkelt som mulig, for jeg skal jo ikke på spa akkurat. Men noen triks har jeg såklart i ermet: Ny tannbørste, og tannkrem i reisestørrelse.  Munnspray (siden jeg har innvendig tannregulering i underkjeven så er jeg livredd for dårlig ånde).. Babor øyekrem (HSR) og dag/nattkrem (Derma Cellular) i luxusstørrelse som jeg har spart fra en goodiebag til sånne utrolig passende anledninger. Sykehus = tørr luft. Nilens Jord Face Oil (arganolje til ansikt) og Repair Balm til leppene er et must. Desse bruker jeg året rundt både på meg selv og barna, og babyen tåler mange kyss fra meg selv med balm på leppene for den er helt uten parfyme og parabener og kan brukes på stumpen til og med. -Face Oil HER -Repair Balm HER Jeg lar renseproduktene ligge hjemme og tar med microfibervottene fra Linda Johansen, de fjerner til og med øyenmakeup med bare vann. Du finner de HER Hårstrikk og hårklemme. Bio Oil til å smøre magen, det er nå returjobben begynner..! Neglebåndsolje fra Deborah Lippmann HER Shampoo og Balsam (TREsemme) og Moroccan Oil også i reisestørrelser. Tangle Teezer hårbørste HER Organic Body Butter og Organic Bodywash fra Linda Johansen. Parfymefri og barnevennlig med kun naturlige ingredienser som dufter himmelsk og er en av de få kroppsproduktene jeg har tålt lukten av i hele svangerskapet. -Body Butter HER -Body Wash HER Jeg skal ikke påstå ett sekund at jeg får bruk for dette PÅ sykehuset, men jeg skal jo hjem igjen! Her er det aller mest nødvendige for meg: -Duo Consealer HER -Farget dagkrem (kan blandes med consealer og bli foundation) HER -Solpudder HER -Black Diamond stor kabuki HER -Leppestift HER -Lipshine (lipgloss på stick) HER Det er jo ikke bare jeg som skal føde, så jeg har pakket klart til den vordende far som antagelig er også ganske både sliten og svett etter fødselen: Ren T-skjorte, boxershorts og sokker Tannbørste og tannkrem Vitaminer med guarana og koffein Lader og ekstra minnekort, filmkamera Egne Lovehearts for å være sikker på at han ikke spiser mine som han gjorde sist.. Energibars og energidrikke Tørket frukt og nøtter Kontanter, man vet aldri når man trenger det mest. Og til slutt, men ikke minst, -Babybagen. Jeg har brukt mye tid på å finne den riktige stellevesken som må kunne brukes av både meg og Ørjan og tross alt kommer til å være en viktig del av livet våres i tiden fremover. Valget falt på denne sorte lekkerbiskenen i skinn og den er fra Lilleprinsen.no  Bleier (jeg er faktisk usikker på om dette trengs, men jeg har lagt noen inni stellevesken for sikkerhets skyld. Hand Sanitizer fra Organic Children, til besøkende som skal holde på den lille, småsøsken f.eks er alltid møkkete og jukser litt med håndvasken.. Babyolje fra Organic Children, i stedet for såpe den første tiden. Tre sett med bodyer og sokker og en lue hhv fra Nøstebarn, Lindex og Lilleprinsen Gulpekluter. Her har jeg meg villig forføre av trenden og har gått til innkjøp av samme gulpeklutene som Prins Wiliam og Kate fra Aden + Anis Det er helt utrolig hva som kan en til å føle seg trendy i en hverdag fylt med gulp..!  Ekstra mykt babyteppe fra Lindex i organisk ull. Hentesett til baby er enda ikke bestemt og dessuten er bagene fulle, så det er faktisk pappaen som skal få velge det antrekket, men først når mini er ute. Og hvem vet, kanskje vi blir overrasket med en JENTE?