Ventedag 1

Jaja, så er det bare å fylle på dagene med innhold så ikke utålmodigheten skal røske tak i meg. Her kommer et aldri så lite bildedryss: Vennesalg hos TSH og Hermansen på Frogner; de holder salg i lokalene sine i morgen og torsdag også så her er det bare å stikke innom for noen godbiter.
Jeg fant meg bl.a nye solbriller fra Quay og et smykke med lykkecharme som går helt perfekt sammen med Inmotion smykket mitt som jeg kommer til å bære til den dagen jeg dør. Og på bildet under fant jeg en ny pute med hodeskalle på (det er vel ikke heeelt ut enda vel?) som passer fint til paljettputa vår fra HM. Puta er også fra utsalget hos TSH og Hermansen.

Vi fikk endelig montert babysetet skikkelig i bilen. Jeg er teknisk ansvarlig i familien og er ganske letta over at jeg fikk tid til  å gjøre dette selv nå, og ikke måtte stå med det i ammetåka om kanskje noen dager på vei hjem fra sykehuset. Eller, kjenner jeg Ørjan rett hadde han nok kjørt innom en butikk og fått hjelt, eller ihvertfall en bekreftelse på at det var montert riktig. -Ikke at det var noe problematisk i det hele tatt, men det er greit å ha en trygghet om at den lille sitter skikkelig fast ikke sant? Vi valgte Britax bilstol, og kjøpte det HER og fikk 15 % rabatt og fri frakt. Me like. Mr. Privatsjåfør fikk også bære litt pakker hjem fra posten, og han ble faktisk positivt overrasket over innholdet. Jeg gidder ikke spørre han om alt mulig før jeg bestiller, og helt ærlig så er han ikke så opptatt som meg av hva babyen trenger. Han tar med seg barnet ut med en bleie i baklomma han, og to trygge armer. Men babyredet fra Lilleverden syns han var skikkelig nice, og det matchende sengesettet og trekket til både redet og ammeputen er nå i vaskemaskinen og snart klar for å ta imot den lille. Vi hentet så minstegutt på skolen siden han hadde tannlegetime (jeg gamblet på at det ikke ble noen fødsel i dag nemlig, kun 5 % føder PÅ termin) og tok han med ut for å spise Sushi etterpå og SÅ var batteriet mitt flatt og vi dro hjem. Eller, jeg kjente ikke at batteriet var flatt før jeg faktisk la meg ned på sofaen, jeg var bare kjempeglad for å ha rukket så utrolig mye, men min kjære ektemann har gjort hjemmeleksa si og beordret meg til en ettermiddagshvil. Det var veldig godt 🙂 Og i kveld skal vi bare se på tv og slappe av og lade batteriene. What`s up with the energy?