Gressenke fredag

Ørjan er på jobb i kveld og stakkars meg er overlatt til meg selv her hjemme. Haha, neida det er ikke stakkars meg, det er heller tvert imot veldig veldig sunt akkurat nå for både meg og Ørjan å være litt vekke fra hverandre for han har vært sjåføren min, tjener, venn, bare snill og tålmodig de siste ukene og det er jo grenser for hvor mye han skal måtte finne seg i for jeg er jo ikke alltid så enkel jeg heller. -Men selv om han nå står på scenen på Latter så er han tilgjengelig på telefon og ringer jeg midt under showet så skal jeg vedde på at han svarer. På Ørjans Facebookside kan du hele tiden se oppdateringer på hvor og når han holder show i nærheten av der du bor 🙂 Nå skal jeg gjøre som mange andre kvelder i det siste, jeg skal gå og legge meg. Klokka er jo faktisk 22 så jeg sover kanskje natta gjennom, men jeg er livredd for å være sliten eller trøtt når riene begynner så nå sover jeg uavhengig av tid på døgnet og følger heller energinivået enn døgnrytmen. -Den kommer til å bli vesentlig føkka snart uansett nå når jeg får ny stilling som meierikantine. God natt!