Stellevesken

Innlegg i samarbeid med Lilleprinsen.no Flere har spurt om stellevesken jeg viste frem da jeg blogget fødebagen og nå når jeg har fått prøvd den litt og faktisk brukt den så tenkte jeg å vise den frem, for jeg er kjempefornøyd med den. Jeg fant den etter flere ukers iherdig leting etter en klassisk veske som kanskje til og med barnefar kan tåle å bære med seg. Det er jo en veske man skal bruke mye i årene fremover og den skal både tåle å bli brukt og holde seg fin. Stellevesken er fra Storksak og jeg fant den hos Lilleprinsen.no  Inni vesken er set fire rom som gjør den veldig oversiktlig og på utsiden er det et ekstra rom for mine private ting. Det følger med en løs stellematte og på siden er det en spesiallomme som er isolert og holder en flaske varm i timesvis, smart ikke sant? Desse utrolig kule flaskene fra Mijumi finner du også i samme nettbutikken, det var faktisk Ørjan som fikk de i gave av noen venner som vet at han syns det er urettferdig at bare kvinner får være gravide og amme og at han virkelig kunne tenke seg det.  -Nærmere en ekte pupp kommer man ikke, så desse er jo helt perfekt når han skal leke mamma. De skal visst også være bra dersom barnet lett får luft i magen. Stelleveske HER  Mijumiflasker HER Jeg har også fått en rabattkode som gir 10%  rabatt på hele nettbutikken, koden er: KOMIKERFRUE