Jeg begynte å trene på barselavdelingen

Treningen for å komme i form etter fødsel starter allerede på fødestua. Det er kjempeviktig for å få best resultater og jo raskere man er i gang jo raskere er man tilbake i form.Jeg trener hver dag, mange ganger om dagen. Jeg finner alltid en anledning til å trene og har flere huskeregler for å ikke glemme treningen.Her er noen eksempler der jeg trener:Det er fantisk på do den første treningen etter fødselen starter; Jeg snakker såklart om bekkenbunnstrening, knipeøvelser. Etter fødselen er musklene der nede pretty much kollapset og den første øvelsen for å etablere kontakt med musklene starter ved å forsøke å stenge av strålen når du tisser. Så snart du fikser det så har du teknikken inne og da er det bare å sette i gang. Jo mer og oftere du trener, jo raskere er frøkna på plass.Jeg husker så godt for en del år siden så fortalte en venninne meg at da hun var gravid så hadde legen hennes sagt at hun burde trene bekkenmusklene godt også før fødselen og den beste måten var å onanere så mye som mulig. Dette har brent seg på netthinnen min siden og selv om det var spesielt sagt så er jeg jo enig i prinsippet, for ved en orgasme så strammer jo de musklene seg veldig..Jeg tenkte en del på dette nå etter fødselen og fortalte om det til Ørjan. På en eller annen måte så klarte jeg å si følgende ord i en setning; “-så jeg burde egentlig ha så mange orgasmer som mulig..” Jeg vet ikke om han helt fulgte med på hva jeg sa eller om han forstod sammenhengen men akkurat de ordene hørte han og jeg tror han bristet en blodåre i ene øyet i samme sekund før han svelgte feil og fikk et hosteanfall som kunne minne om et lite hjerteinfarkt. Da fikk jeg oppmerksomheten hans ihvertfall.Uansett, knipeøvelser er viktig for alle kvinner. Før fødsel, etter fødsel og også om man aldri får barn. Det forebygger mange plager man ikke trenger få. Flere yngre jenter har betrodd meg spørsmålet: -Blir tissen den samme igjen etter en fødsel? Svaret er ja, dersom du er flink med knipeøvelsene dine. Så knip i vei!