Hangover uten promille

Jeg var alene hjemme med guttene i går kveld siden Ørjan var på jobb og hadde skikkelig uflaks da baby D bestemte seg for å kjøre økedøgn. Jeg kan si det sånn at jeg opplevde det tøft å være mye alene med min første sønn når Ørjan var bortreist på jobb men å nå ha to stykker samtidig som begge trenger mor på forskjellig måte er nesten umulig å klare tilfredsstillende for alle parter. Snakk om å få kjenne på fortvilelse og utilstrekkelighet og tårene rant flere ganger. Men vi kom oss jo gjennom det på et vis og kroppen tilpasser seg det utroligste. En gang jeg var oppe for å drikke etter nok en ammerunde undret jeg meg over at Ørjan ikke var kommet hjem og han svarte heller ikke da jeg ringte. Så jeg fortsatte å ringe han mens jeg så etter han i huset og etterhvert ble jeg sint for han burde vær-så-god ta telefonen når jeg ringer for det er ikke ofte og alltid med god grunn. Jeg så jo at han hadde sendt meg en melding så han burde jo være på vei hjem tenkte jeg da jeg sendte en småsur sms før jeg gikk inn på soverommet igjen. Samtidig stusset jeg over at Theodor pustet så tungt? Han får lov å sove i vår seng når vi er alene hjemme. Men det var ikke T som pustet, det var jo Ørjan som hadde komt hjem for lengst og lå og sov søtt i sengen vår. Det hadde jeg ikke merket i det hele tatt og måtte le litt av meg selv..Iløpet av natten hadde sengen vår innlosjert hele gjengen, selv baby D i redet sitt. Hadde jeg hatt nightcam hadde jeg tatt bilde, det så helt komisk ut. Når morgenlyset endelig kom sto gutta opp sammen alle tre slik at jeg skulle få sove litt til (Ørjan: hvorfor har du ringt meg så mange ganger..? Jeg flau: ikke spør.) Det følte ut som at jeg var fyllesjuk, ammetoppen min hadde tørket gulp på begge skuldre og luktet surt. I det øynene mine glir igjen så merker jeg at jeg ikke er alene likevel.. Der sitter katten. Mitt aller første barn. Stakkars neglisjerte sjel, en stor mann uverdig.. Han tigget om nærhet og hjertet mitt bristet, jovisst har jeg noen minutter til deg også.. Sove og dusje kan jeg gjøre senere.