Stell av hår for photoshoot

deler av innlegget er annonse Det er mye som skjer om dagen, jeg har gjort flere spennende intervjuer og denne uka hadde jeg besøk av Babydrøm hjemme hos oss. Jeg har lett for å bli litt stresset i intervjuer siden jeg er vant til å skrive og formulere meg uten tidspress men det ble heldigvis virkelig hyggelig og alle var så rolige siden babyen lå og sov i fanget mitt og da gikk også praten veldig løst og lett. Men før de kom var jeg tidlig oppe for å stelle meg og jeg ropte høyt hurra når jeg fikk melding om at det ble 30 minutter utsatt. Da rakk jeg å krølle håret mitt! Etter fødselen har det blitt litt flatt og matt så jeg må alltid bruke arganoljen Terre D`Oc (HER)  som nærer håret uten å gjøre det tungt.  Jeg har to krølltenger, en til store diffuse krøller og en til mer heftig krøll. Til denne photoshooten valgte jeg store, siden det skulle være hverdagslig og naturlig mens i morgen når jeg skal på en annen photoshoot (mer om det siden) så blir det antagelig den som gir mindre krøller. Jeg skal vise deg hvordan jeg bruker begge.  Desse krøllene er superlette å lage. Håret kan deles inn i så lite som 8 deler og krølles på no-time. (Jeg må dele det opp i litt flere deler siden det er så langt) Jeg brukte MAST Vol. 2 for å lage desse store krøllene og sprayet godt med hårspray før jeg enkelt dro fingrene gjennom det. Dette er kanskje sånn jeg styler håret mitt oftest. Både MAST Vol.1 og MAST Vol.2 er nå til 15 % rabatt hos Makestyle.no HER Jeg tenker det er mange jenter som ønsker seg en sånn under juletreet i år! For å lage sterkere krøll på håret bruker jeg Mast Vol.1 og deler håret opp i flere deler, også på kronen. Håret sprayes godt med hårspray og får henge til det er både tørrt og kaldt før jeg drar fingrene gjennom det. Så er det viktig å leke litt med håret og teste nye frisyrer, desse krøllene sitter godt og jo mer man styrer med håret jo finere blir det. Helt avslutningsvis børster jeg gjennom det og drar så fingrene gjennon det enda en gang og det er klar til “bruk”. Ja, her fikk jeg med de rotete klesskapene i bakgrunnen også.. MAST produktene kommer med fin eske, oppbevaringspose og fingervanter. Hårsprayen fra GB (HER) er superbra og min nye favoritt.