Behind the scenes Bloggerne 3 shoot

Det var veldig gøy å få treffe de nye jentene som er med på Bloggerne 3, Beautyblogger Chioma chiowamabailey.blogspot.no og superkule Kristin styleconnection.blogg.no er nytt ferskt blod og jeg tror dette er jenter med krutt i beina som kan finne på litt av hvert. Jeg gleder meg ihvertfall til å se, men det blir nok først neste år. Vi hadde det ihvertfall veldig moro på photoshooten og jeg hadde med både Ørjan og Dexter, backstage ihvertfall. Jeg møter alle jentene igjen allerede i kveld, da er det Tv2s vårlansering på Latter i Oslo der vi skal på rød løper og vinteren og vårens nye tvserier blir vist til pressen. To tette dager dette her, på onsdag tror jeg at jeg må ha meg en skogstur, puh! Haha av naturlige årsaker ble dette nesten en variant av Gisele Bündchen sitt bilde der hun fikk stelt hår, negler og makeup mens hun ammet. Jeg derimot måtte avbryte halvannet minutt etter og finne en stille krok å amme i.  (Adlink) Klar for opptak. Jeg har clip on håret mitt på, jeg bruker hår fra Rapunzel HER og er veldig fornøyd med det. Lengdene er den samme som mitt eget hår så det gir meg bare masse masse hår. Jeg fiksa litt på bildet under, håper ingen legger merke til det..