Katta ute av sekken og konkurranse!

(Annonseinnhold)Herregud for en dag, jeg har vært i studio sammen med Bloggerne 3 gjengen og allerede i kveld slapp de både bilde og nyheten om både serien og de to nye bloggerne; Chioma og Kristin.Jeg har massevis av behind the scenes bilder å vise deg men jeg visste ikke at nyheten ble sluppet alt i dag og nå er det sene kvelden så det kommer juicy detaljer i morgen.Men før jeg legger meg så skal jeg legge ut en konkurranse fra Shai!De supre høvlene fra Shai er en av mine favoritter som jeg også har skrevet om flere ganger før. Når vi var på Tv2 huset i studio i dag så hadde jeg med meg høvel og shavet leggene på do, jeg hadde ikke sjans til å få gjort det før vi dro hjemmefra. Jada, i hold in tights og greier, tre minutter før opptak. Men det ble i det minste gjort og da ble jeg jo samtidig klar med det til morgendagens Vårlansering for Tv2 der Bloggerne-jentene jo skal og vise seg litt frem.Nå nærmer det seg julebordsesongen også og jeg har fått sette sammen en skikkelig goodiebag med mange fantastiske produkter som du kan vinne! Innholdet i goodiebagen er:Dior Show Mascara.Versache Bright Crystal 30 ml Edt.Glo minerals lipgloss kit med deres fire bestselgere.Billion Dollar øyenbryn kit.Joico reparerende hårshampoo og hårolje.Bare Minerals Get Started Kit med Medium Beige farge og mange nye koster.Bliss incredi-peel peel pads for glatt hud og mot sorte prikker.Bliss øyegele med anti rynke og mørke ringer effekt.-Jeg har brukt mye tid på å finne skikkelige verdifulle kits som jeg håper faller i smak og får opp feststemningen.Det du må gjøre for å kunne vinne denne lekre goodiebagen er å bestille en gratis prøvepakke av Shai høvler HER og legge igjen en kommentar i feltet og så trekkes vinneren om én uke!Her er en sneakpeak av kjolen jeg skal gå med i morgen..