Vårlansering Tv2

Jeg bare slipper et bildedryss fra gårsdagens vårslipp-fest med Tv2 der jeg var sammen med de andre jentene fra Bloggerne 3 som kommer til neste år. Vi fikk se rykende ferske klipp, bl.a med Britney Spears!Det var uhøytidelig og gøy og ja, jeg har crush på Espen Lind. Eller egentlig ikke nå lenger selv om han er veldig kjekk, men jeg hadde skikkelig crush på Sway som tenåring og forsøkte til og med å ringe han. Jeg fikk ikke noe svar.. Men da han var gjest hos Ørjan på Radio1 frokostshow for noen år siden så fortalte såklart Ørjan dette til han og uten at jeg ante noe så ringte Espen meg opp (på lufta) og sa; Hei, jeg ser du har prøvd å ringe meg, hva ville du? Haha da døde jeg av flauhet OG lykke.Kjolen er lånt og er fra Zalando.-I det festen begynte etter programmet var ferdig og den gøye festen begynte så skiftet jeg til bukse og tok trikken hjem med babyen min. Han koste seg backstage han og vi har jo party hver natt uansett så..