Med buksa på knærne på vei til God Morgen Norge

På en stappfull t-bane ned til Karl Johan grytidlig i dag morges med barnevogn så er en mer opptatt av å holde balansen og passe på vognen enn å legge merke til at glidelåsen har glidd opp og buksa sakte med sikkert beveger seg nedover den glatte hold-in tightsen. Jeg rekker til og med å komme meg av banen og begynner å gå før jeg oppdager det. Eller, først oppdager jeg at “noe” er feil, og så er det det grusomme øyeblikket før man får registrert skadeomfanget til buksa er dratt på plass og gliselåsen lukket. Vel lukket og lukket, jeg hadde ikke fått med meg at det fantes en liten knapp øverst som skulle holde den på plass så midt på Karl Johan skjer det samme, igjen! Og da klarer jeg å sette genserlappen fast i glidelåsen så jeg måtte bare lukke jakka mi og komme meg inn i resepsjonen på TV2 huset for å få kledd på meg rett og slett. Flaut!  Jaja, var jeg ikke våken før det så var jeg det ihvertfall nå.  Ørjan var allerede på plass sammen med Theodor og de bakte Troica kake på Wenches kjøkken! -Veldig festlig. Og så var de så flinke begge to. Jeg var i sofaen sammen med Birgit som hjalp meg med fødselsangsten og vi snakket om hvordan det hadde gått. Birgit er mentaltrener og har sammen med en jordmor utviklet konseptet En God Fødsel som har hjelpt mange kvinner med å forberede seg til fødsel. Jordmoren min ble veldig glad når hun hørte at jeg hadde trent med det og det hjalp meg veldig veldig mye. Jeg ble faktisk tipset om En God Fødsel fra leserene her på bloggen, så tusen hjertelig takk for det.. Dexter måtte holde seg backstage som vanlig, han er så liten enda og har ikke rukket å hilse på besteforeldrene sine engang. Vi skal faktisk reise dit neste helg, og jeg skal overraske Theodor med nyheten i dag, da blir han nok glad! (Adlink) Skjerfet mitt er fra Lindex og jakken fra Mango HER Oppskriften på kaken finner du på God Morgen Norges Facebook side!