Adventskalender med bismak og hjertesak

Jeg sitter og koser meg med adventskalender til barna i kveld. Eller, egentlig så syns jeg ikke det er så koselig i år, mest travelt men det føles godt og riktig å gjøre det for de selv om jeg har en svart “engel” på skulderen som helst vil si fuck it og ta seg en lur når babyen først sover. Men akkurat nå så var det når jeg tenker meg litt om kanskje litt koselig likevel. Jeg bruker adventsstaken som vanlig lysestake, unntatt til frokost for da insisterer førsteklassingen at vi tenner kun ett lys som i advent. Jaja, da får vi gjøre det da, og så får lysene bli skeivbrent så mye de vil, det gjør ikke noe.  I morgen skal jeg se om vi får gravd opp julepynten, siden vi reiser vekk i jula i år så kan vi likegodt begynne nå, dessuten så trenger jeg utelys på terrassen. Nå når vi bor så høyt oppe så er her hverken gatelys eller lys fra andre hus, bare en svart vegg. Så om det så er et juletre der ute så er det bedre enn ingenting! (Men jeg lar det syngende juletreet stå i kjelleren i år) (Reklamelenke) Lysestake fra Ellos HER