Burt`s Bees

Annonse     Jeg elsker å bruke lang tid på bade med babyen min, der er han alltid i godt humør og vi får så god kontakt. Og er han skikkelig misfornøyd eller overtrøtt så hjelper det alltid å gå inn på badet en stund og stelle litt for å roe ned og finne rytmen igjen. Det må være noe med atmosfæren der inne, det rolige lyset og den deilige stillheten. Og lar jeg springen renne så blir han helt helt rolig, det er underligt og skjønt. Jeg er opptatt av at han skal ha gode produkter på den rykende ferske huden sin og jeg har fått prøve meg frem i jungelen av produkter der ute, og har vært veldig fornøyd med babyproduktene fra Burt`s Bees. De stammer fra en gammel birøkter i Maine som utviklet de i hytten sin som hverken har vann eller strøm. Skikkelig sjarmerende. -Burt`s Bees er helt naturlige, trygge og effektive pleieprodukter til hud og kropp for både barn og voksne. Baby Bee serien er spesielt tilpasset babyens sarte hud og inneholder kun rene naturlige ingredienser og er hypoallergiske. Når babyen min var helt fersk så turte jeg nesten ikke bruke noe på han, bare babyoljen på fuktig gasbind til å rense stumpen med og noen dråper i badevannet. Men etterhvert ble det fint å introdusere litt flere produkter, som salve og litt lotion. -Man må nesten bare prøve seg litt frem for å finne ut hva sin egen baby trenger, og da er det fint å vite at det er trygge produkter.  Burt`s Bees er ikke testet på dyr er fri for parabener, sulfater og ftalater (nasties), selvfølgelig.   Nourishing Oil: Denne er fin helt fra starten både til badevannet og en fin massasjestund. Multi Purpose Ointment: Salve til alt-mulig-bruk som pleier og beskytter huden. Den inneholder kokkos-, mandel- og jojobaolje og er uten vann slik at den er også perfekt som kuldekrem både for baby, barn og voksne. Antagelig familiens favoritt den kommende vinteren. (Gutta liker egentlig å bli smurt inn i ansiktet, de vil bare ikke innrømme det). Salven er lettere enn vanlig bleiesalve og veldig lett å fordele selv i tynne lag på huden. Cream To Powder: Et must have fra starten. Selv far i huset skjønner denne.Dette er et nytt fantastisk produkt med alt i ett med både bleiekrem og de absorberende egenskapene til babypudder. Her kan man ikke gjøre feil og stumpen holdes både tørr og myk. Buttermilk Soap: En magisk såpe basert på kjernemelk og havremel og er beroligende og nærende for huden. Fin å ha i badevannet litt etterhvert sammen med et par dråper olje. Getting started KIT: Mindre størrelser perfekt for å ha i stellevesken eller til kortere turer. Også fin introduksjon til deg som vil bli bedre kjent med serien. Superfin babyshower- eller barselgave. Inneholder Baby Bee Nourishing Oil, Nourishing Lotion, Diaper Ointment (Bleiesalve), Butter Milk Soap mini og Shampoo & Wash. Mama Bee Belly Butter og Leg & Foot Cream er mammaprodukter som fungerer like godt på magen før fødsel som etter; Bellybutteren er deilig å smøre på magen og nærer huden som har vært stort hus for babyen og nå fortjener godt stell for å best kunne trekke seg sammen igjen. Jeg bruker den også på brystet og rundt brystene for den huden er blitt papirtynn og sprø og blir mye bedre med en gang den får på krem. Og så lukter den så sinnsykt godt av bivoksen, jeg føler nærmest at det er naturprodukter jeg smører på.  -Fotkremen kjøler ned såre hovne føtter og er rik i konsistens slik at den er perfekt for høst og vinter. Vi bruker den som foreldre-kos på kvelden med litt fotmassasje på hverandre. Ørjan elsker fotmassasje, spesielt å FÅ, men han må massere mine føtter først for å få selv haha, da gjør han det skikkelig. Alle Burt`s Bees produktene finner du HER   Rabttakoden MARNABB gir 15% rabatt på alt fra Burt?s Bees til og med 5.desember