Gorgeous Bronze giveaway

annonse For noen uker siden hadde jeg besøk av min lillesøster (sister from another mister) Sarah Naoomi og da var det helt perfekt anledning å teste den nye selvbruneren fra Gorgeous Bronze. Sarah har veldig lys hud og har ikke lett for å finne en selvbruner hun er fornøyd med. Med andre ord, den perfekte demonstrasjonen. Jeg har jobbet med ulike selvbruningsprodukter i mange år, både i hudpleiesalong og i spraykabinett og er veldig kresen selv. 

Gorgeous Bronze er selvbruner med salongkvalitet som gir en superfin, dyp og jevn farge og som du kan bruke hjemme.Selvbruneren inneholder i tillegg ingredienser som reduserer synlig cellulitt og gir huden et yngre utseende. Èn flaske er nok til ti kroppsbehandlinger og det spesialutviklede sprayhodet sikrer et jevnt resultat uten skadelige gasser.
Det som slo meg mest med denne selvbruneren var fargen. Den blir salongbrun på bare en påføring og fargen er veldig bra. Selv på lillesøs sin porselenhvite hud som ellers lett blir orange av selvbrunere så blir den både dyp og nøttebrun. Og når alle andre faktorer også er på plass, -den lukter godt, trekker inn superraskt og smitter ikke på klær, ja da seiler dette produktet lett opp på min toppliste over favorittprodukter. Jeg er ihvertfall ny, fast bruker.
Gorgeous Bronze kan alle som vil prøve helt gratis og alle som bestiller prøvepakke er i tillegg med i trekningen om denne gavepakken med lekre kroppsprodukter! Jeg har satt sammen en premie som jeg håper du syns er fin spesielt nå i julebordsesongen og består av kroppskrubb fra Ren (perfekt før selvbruning), Clean Ultimate parfyme, en selvbrunerhanske som passer alle selvbruningsprodukter, verdens beste hårkur fra Joico og et lekkert gavesett med dusjsåpe og bodylotion fra Baylis & Harding. Alt du trenger er å gjøre er å bestille din gratis prøvepakke HER og legge igjen en liten kommentar og så trekkes vinneren i romjulen. 

Sjekk den forskjellen på beina da, og det etter bare en påføring.