Hvordan få det man vil ha

Det er høysesong for komikermannen min og jeg er mye alene hjemme med ungene, men han har heldigvis sluttet å reise så mye langt vekk og kommer som regel hjem samme dag. Plutselig hadde det lurt seg inn en todagers tur til Bardufoss som ikke var ført opp i min kalender og da ble jeg rimelig irritert siden alle tre barna var samlet den uken og jeg har bare to hender, og jeg var ikke forberedt rent mentalt. Men det har gått veldig greit og Leah på 15 har både laget middag og passet minstebroren slik at vi har klart det meste sammen uten noen store kriser. Faktisk har det vært ganske hyggelig. Dette passet jeg såklart på å ikke snakke så høyt om til Ørjan for jeg syns ikke han skal slippe SÅ billig unna og tenkte at her har jeg muligheten til å dra ut et trumfkort til min egen fordel. Tidligere har jeg skrevet om hvordan Ørjan ikke er enig i at vi trenger tørketrommel og jeg har sluttet å bruke tøymykner på hans klær for å understreke poenget. Han viste seg å være seigliva på dette og taktikken min har hittil feilet.. -Så mens jeg gnei inn dårlig samvittighet til han tok jeg saken i egne hender og i dag har jeg kjøpt tørketrommel!
Det jeg oppdaget da jeg hjalp til med å bære den 6 etager opp var at det har nok ikke noe med at vi ikke har plass eller ikke trenger det som var årsaken til at Ørjan ikke ville kjøpe tørketrommel, det er bæringen han ville unngå! Men nå slapp han jo det, og han smilte bredt når han kom hjem og så det nye badmøbelet.(Og jeg kommer til å bli støl i rompa i morgen) (Adlink) Dexter har fått nye håndklær fra Missoni til stellematten sin og gulvmatten er fra HER