Produktpakke giveaway

annonse For litt siden skrev jeg om den nye selvbruneren Gorgeous Bronze som jeg er kjempefornøyd med og jeg fikk konkurrere bort en stor produktpakke med digge kroppsprodukter til en heldig leser som bestiller en gratis prøvepakke. Du kan lese mer om hva jeg skrev om Gorgeous Bronze HER Gorgeous Bronze er selvbruning med salongkvalitet som gir MYE farge og èn flaske er nok til ti påføringer! Selvbruneren lukter faktisk godt, også etter flere timer og smitter ikke av på klærne. Fargen er superfin, også for kresne meg og har fått en fast plass på min favorittliste av selvbrunere. Produktet er ikke testet på dyr og sprayhodet er spesialdesignet slik at det sprayes en superfin dusj uten bruk av gass.   Mange spurte sist om hvilken farge jeg bruker og det er Light/Medium.   ****************   Her er mine best tips for perfekt selvbrunerresultat: -Skrubb huden godt først. Skrubb til huden blir rød. -Smør knær, albuer, hender og evt tørre partier med bittelitt lett krem først, da trekker ikke huden der til seg overflødig farge. -En selvbrunervott er et must å ha i hus og fungerer på alle merker. Den fordeler produktet superjevnt og det går kjemepraskt. “Restene” er fine til å påføre på hender og ansikt som ikke trenger så mye produkt.  -Smør gjerne hendene med litt lett krem til slutt for å jevne ut. Gni innsiden med en fuktig klut. -Bruk god tid på å påføre selvbruner til du er sikker på at du har fått overalt, ikke glem baksiden av leggene..!    Konkurransen står åpen helt til romjulen og nå gir jeg bort en gavepakke til! Det du må gjøre er å bestille en gratis prøvepakke HER og du er med i trekningen. Vinneren av både denne giveawayen og forige blir trukket i romjulen. Lykke til! Jeg reposter lillesøsteren min sine testlegger for det ble veldig godt mottatt sist. Hun har porselenshvit hud og sliter med å finne selvbrunere som ikke blir gule. Gorgeous Bronze er helt perfekt også på hennes hud, det er ganske gøy.