Eksklusiv bonusepisode av Bloggerne!

11079817_10153815277010476_385898447_n

Jeg har vært i studiopanelet til Morten Hegseth på VGTV sammen med Per Sundnes og Vida Lill. Det var en ny opplevelse for meg men veldig artig selv om jeg var både nervøs og stressa. Jeg ser kanskje rolig ut på utsiden men inni meg er det ganske kaotisk til tider. Tannreguleringen min gir meg fremdeles en lesp i uttalen og når jeg tenker på det mend jeg prater så blir det bare verre haha, jeg angrer ikke på at jeg satte igang med det men jeg gleder meg veldig til jeg er ferdig. Jeg visste jo ikke at det skulle bli så mye tvopptak da jeg satte igang med dette i september. VG serien kan du se HER

For deg som liker Bloggerne så kommer det på søndag en eksklusiv bonusepisode med kun ekstramateriale! Det skal ihvertfall jeg få med meg, produsenten sa at det er alt det de så gjerne skulle hatt med i sesongene men ikke fikk plass til så det kan bli artig å se, selv for meg. Det ligger kun på TV2 Sumo og vil ikke bli vist på TV.

Jeg gir episoden terningkast 6. (Gud jeg kommer til å ha det gøy med denne terningen!)

IMG_2193