Vårpussen

annonse

IMG_2095

Jeg tok en vårpuss i går, ingenting er som en skikkelig kroppskrubb som tar skikkelig tak i huden. Etter at jeg har trent en del i det siste, og ammer en særdeles matglad liten fyr så har jeg tørr hud som føles som ett nummer –for stor! Skikkelig ekkel kombinasjon, men når jeg er flink til å skrubbe og bytter ut bodylotion med kroppsolje så merker jeg at det hjelper, huden mettes og blir myk. Tips: Ikke glem hendene når du skrubber, de fortjener alltid ekstra pleie.

Vi reiser til Sunnmøre i påsken og alltid når jeg er der så går jeg over mammas produkter i badhyllene hennes. Jeg skjønner hvor jeg har arvet elsken for produkter fra for vi har begge stappfulle hyller med alt mulig i. Jeg er ganske flink til å bruke mine, mens mamma har en tendens til å la halvfulle flasker gå i glemmeboka og bli stående. Så jeg kaster gamle ting, helst uten å spørre for da får jeg ikke lov, hehe. Og så noterer jeg meg hva hun trenger til neste gaveanledning. Hun derimot later som ingenting men jeg vet at hun blir glad og kribler etter å fylle på med de nye produktene hun antagelig allerede har kjøpt men gjemt på kontoret sitt..

Huskeregler for produkter:

Alt vått, som foundation, mascara, lipgloss er stappfull av bakterier innen 6 mnd.

Kremer varer i ca 1 år

Vask sminkekostene dine jevnlig, og alltid før du tar i bruk et nytt produkt slik at det nye produktet ikke blir forurenset.

Ikke del mascara med venninner.

Lukter det rart? Er du i tvil? Kast det!

IMG_2064

Jeg har nettopp tatt opprydning i både sminkepungen og baderomshyllene og har gjort plass til nye produkter og her er mine favoritter blandt vårnyhetene. Rabattkode finner du nederst!

1. Lalicious Sugar Scrub som du virkelig kjenner tar godt tak i huden og etterlater den mjuk og god HER

2. Body Oil fra Sprekenhus, 100% naturlige ingredienser og deilig duft som passer både jenter og gutter, HER

3. Nude Dude sminkepallett fra the Balm med alle fargene du trenger for vårens trend. Jeg brukte denne før jeg var på finalen til 4 stjerners middag i går og digger den. Du finner den HER

4. Nude er fremdeles inn og denne grå varianten “Misty Morning” fra Deborah Lippmann er like fin med ett strøk som med tre. Huden ser alltid brunere ut med kalde toner. HER

5. Trenden denne våren er tydelige farger som rød og orange, men det er fremdeles lov med duse friske rosa, heldigvis! Denne fra NYX kommer såklart også i trendfargene. HER

Påskesalg hos Coverbrands! Rabattkoden KOMIKERFRUE gir deg 15% rabatt på hele butikken t.o.m 31 mars!

vårpussgreyIMG_2071