Denne teen skal drikkes i badekaret for å oppnå fantastisk utrenselseseffekt

IMG_2247

Jeg fikk påskeegg med deilige produkter levert på døra med bud og greier og ble så ivrig at jeg begeistret åpnet og pløyde gjennom de. En lekker krukke med grønn te fristet ekstra, og på kvelden tenkte jeg lage en deilig kopp te til meg og Ørjan. Vi drikker antagelig alt for mye kaffe i hverdagen og han lyste faktisk opp da jeg foreslo at jeg skulle lage en kopp te til oss begge. -Konepoeng, tenkte jeg.

IMG_2249IMG_2257

Det var da et merkelig utseende på teen, nesten som havsalt, tenkte jeg da jeg åpnet boksen, og avfeide det med at det er sikkert sånn fuuuusion te, mhm, -dette skal bli fancy godt. Jeg brygger teen og gjør klar til servering. Den kraftige lukten imponerte meg skikkelig, dette er virkelig spa te altså, tenkte jeg, -de ingrediensene lukter jo skikkelig badekar! Spent og nyskjerrig tok jeg en slurk..

IMG_2258

Det var ikke te, det var badesalt. Vet du hvordan badesalt smaker..? Det smaker.. –salt.

IMG_2259IMG_2268