Klar for påskefjellet!

annonse

IMG_2286

Nå lengter jeg etter Sunnmørsfjellene! Jeg skal innrømme noe: Jeg har aldri før nytt skoleferie så mye som jeg gjør nå. Når jeg selv gikk på skolen og klagde over at det var kjeeedelig og uutholdelig å vente på neste skoleferie så ante jeg virkelig ikke hva jeg snakket om. Det å ha småbarn OG skolebarn er et evig maraton og når skoleferien endelig melder seg så er det ikke en dag for tidlig. Puh!

Heldigvis er påskeferien ganske lang så vi stresser ikke med å komme oss avgårde og nyter en ekstra lat dag hjemme. Bare det å ikke skulle rekke noe er yoga for sjelen og jeg kan tillate med litt APP dilla, som jeg elsker når det er ferie. Den appen jeg egentlig liker best om dagen er Sobazaar for jeg kan enkelt velge hvor mye tid jeg vil bruke på den og så er den jo nyttig også. Jeg har ikke tid til å gå så mye på shopping så det blir naturligvis mye netthandel og her finner jeg masse inspo som jeg trenger og direktelinker til alle klær jeg liker. Du finner profilen min i Sobazaar HER dersom du har lyst å følge meg eller se hvem andre jeg følger.

11106240_10153823327555476_2050825384_n

IMG_2287