On the road

image

Vi er endelig på veien mot Sunnmøre og har lastet bilen med både folk og fe. Vi var usikre på hvordan katten skulle takle å måtte i bur OG bil for første gang på flere år men det har han hittil taklet veldig fint. En smart katt er han, som skjønner sitt eget beste. Dere som kjenner han fra tidligere blogginnlegg vet at han ofte er med på tur til butikken der han venter utenfor som en hund og at han daglig går 6 etg med trapper for å kunne ut som han vil.

image

Ørjan er en enkel sjel, som mange andre menn. Det å kjøre helt til Sunnmøre er ikke det han akkurat gidder så ofte, men dersom han har en ny spennende bil derimot! Vi skal ha ny bil til sommeren og har fått låne en Nissan X-trail i påsken for å prøvekjøre den. Ørjan går virkelig inn for oppgaven og kjører lykkelig som få, begeistret over bilens finesser og egenskaper. Hehe.

imageimageimageimage