Som en drøm

annonse

11117375_10153829617030476_1604790878_n
Tissepause for katter og mennesker på Strynefjellet

Vi har hatt en superdeilig første dag i Volda og været har vært over all forventning. Turen opp gikk som en drøm, selv for katten som nå faktisk koser seg på feriebesøk. Jeg vet ikke helt hva som fikk oss til å ta han med, vi har alltid hatt kattepass til han men det blir liksom alltid noe kluss og så fikk jeg det bare i hode at vi skulle ta han med. Og sånn ble det. Kloke katten skjønte sitt eget beste og tilpasser seg overraskende bra så fra nå av skal han jammen få bli med oftere.

IMG_2389

Jeg er ambassadør for Colmar Originals, disse lette dunjakkene som kommer i både klassiske farger og med kule design. Jeg elsker de, og jeg bruker de til alt og har såklart med meg Colmarjakka mi på tur. De kan brukes til alt, hverdags, sport, fest, de funker uansett hva jeg skal, og er som en drøm å ha på.

Colmar var opprinnelig italienske skiklær men de produseres nå med fantastiske farger, mønster og trendfarger og er en drøm å ha på kroppen. De er lette, myke og har kjempebra kvalitet. De puster, på bilturen i går kunne jeg sitte med jakken på i bilen og bare være varm, uten å bli klam. Det er deilig.

Nederst i innlegget har jeg listet opp omtrent alle butikkene og nettbutikkene jeg kunne finne som fører bra utvalg på Colmar Originals, for mange vet ikke alltid hvor man får tak i de.

IMG_1988

Linker til butikker i Norge som selger Colmar Originals: (de med mest utvalg)

·       Ferner Jacobsen HER

·       Tatler HER 

·       Follestad HER 

·       Me and My Cousin (Fornebu S og Strømmen Storsenter)

·       Gunnar Øye HER 

·       Emilie HER 

·       Scabal HER 

·       Lie 1899 HER 

·       Høyer Trondheim HER 

·       Hassan og Den Dama (Oslo)

·       Bitten (Høvik)

·       For Women (Drammen, Sandvika, Skøyen, CC-Vest)

·       Dale Man + Woman HER 

·       T.Lynn (Kristiansand)

·       Røa Sport og Mote