Too Ji barneboklansering

IMG_2561

Vi var på barneboklanseringen til Too Ji i dag sammen med Anna og de skjønne barna hennes. William lå og sov nesten hele tiden mens jeg og Michelle ble supevenninner med èn gang og hun gikk bananas på Snapchaten min. -Og prinsesser skal ikke nektes noe som helst. Vi filmet med bloggerne også så det blir vist senere. Det er forresten sesongstart i morgen, jeg skal legge ut teaseren etterpå med et behind-the-scenes klipp fra meg, apropo snapchat liksom..

Dexter har fått stor smokk! Å det var nesten trist å gi han den for det bekrefter på en måte at han ikke er spedbarn lenger men en babygutt. Jeg kompenserte litt med å kle han ekstra søtt istedet, med ny lyseblå dress fra Lillelam og siklesmikke fra Lilleba.

IMG_2564

Boken er pedagogisk rettet mot barn og er ment for å styrke barns evne til å selv takle emosjoner og følelsesladde situasjoner i livet. Moren min er spesialpedagog og kunstner og ble kjempeinteressert når hun fikk høre at Too Ji har både skrevet og illustrert boken selv, så jeg spurte om jeg kunne få et eget signert eksemplar til henne.

IMG_2578IMG_258411145974_10153849085200476_2053397372_n

Pappabloggerne var godt representert med både Pappahjerte og Superpapsen på plass.

IMG_2590IMG_2574