Hjemmetrening vs PTtrening

I morgen er det premiere på Bloggerne sesong 4 og her er en aldri så liten teaser av meg som har “hjemmetrening”, ihvertfall ifølge Snapchat..

I første episode får du også bli med meg på trening på Icon med Sunniva som er PTen min. Dette er et klokkeklart eksempel på forskjellen på trening med PT og egentrening, eller enda verre, hjemmetrening. Jeg jukser jo!

Det har heldigvis skjedd mye med treningen min siden den gang, her var jeg helt i starten og klarte ikke en situp engang. Åjåj, nå kommer Sunniva til å få blod på tann, jeg skal trene med henne i morgen tidlig og har ikke sett henne siden uka før påske. Jeg tipper det blir en tøff økt, og faktisk så gleder jeg meg. Tenk at jeg har blitt et sånt menneske som liker å trene da, det hadde jeg aldri trodd! Jeg skulle bare komme i form og så liksom bare det liksom, men jeg er jo langt ifra ferdig enda selv om jeg har nådd mange av målene mine. Det er bare å sette seg nye det! -Og jeg skal skjerpe meg på hjemmetreningen, litt ihvertfall..

GetAttachment.aspx-5GetAttachment.aspx-4 GetAttachment.aspx-3GetAttachment.aspx-2 GetAttachment.aspx