Lene Orvik for Bik Bok

11130548_10153855855125476_209740049_n

Jeg var på Lene Orvik sin kolleksjonslansering for Bik Bok i går, jeg klarer ikke laste bildene på kamera inn på dataen så jeg tok bilder av skjermen med mobilen. Er dette et tegn fra oven om at jeg endelig kan kjøpe meg nytt kamera igjen? Jeg krysser nesten fingrene for det, har sett meg ut et lite fint et som jeg ikke følte jeg kunne kjøpe bare for å kjøpe.

Jeg var på visningen sammen med min venninne Hanne og datteren hennes gikk faktisk modell for Lene! Nydelige Cathrine, hun var kjempeflink 🙂 Og kolleksjonen til Lene er dritkul. Jeg må bare si èn ting om Lene Orvik; makan til sprudlende og goodfeel jente ser man skjelden, hun ser det positive i alt og ingen problemer er et problem, det er bare noe man løser og det ordner seg alltid. Så nå tenker jeg som Lene nå når kameraet mitt streiker og sier til meg selv; det ordner seg, det er ingen problem, tenk så gøy å kjøpe nytt!