Årets beste standup show

På mandag er det duket for nok en skusessforestilling på Latter med en rekke komikere som holder et kjempeshow til inntekt for Sabona. Sabona er en Norsk veldedig organisasjon som jobber lokalt i Zimbabwe med utdanning, helse, jordbruk og entrepenørskap og dette er det 11 året dette showet blir avholdt.

Alle inntektene denne kvelden går uavkortet til Sabona og Ørjan er såklart med på showet, som i fjor og året før. Jeg har selv vært med på å samle inn penger til Sabona for jeg vet hva de har utrettet i arbeidet sitt og det er både rørende og imponerende.

Gjennom musikk og kulturarrangementer i Norge ønsker de å engasjere givere så ved å kjøpe din billett er du med på å støtte denne gode saken. Komikerne og Latter stiller gratis opp og vi håper selvfølgelig flest mulig kommer og bidrar både til arbeidet, men også til en gøy kveld!

Billettene koster kr 300,- og kjøpes hos Narvesen, via Latter på tlf 23 11 88 00 eller du kan kjøpe billetten din i døra. Men her blir det fullt, så vær tidlig ute!

11160168_10153099962161329_2138437683_n