Slik blir det middag, -hver dag

Skrevet i samarbeid med Adams Matkasse 
matkassetomat
Denne uka har vi hatt Adams matkasse igjen, det er bare det smarteste vi gjør når vi har travle dager. Jeg har vært mye alene hjemme med kidsa og da er tidskabalen så ekstremt mye mer behagelig når jeg slipper å gå på butikken og ikke minst finne ut hva vi skal spise. Matkassene kommer i tre ulike varianter og jeg gikk for Barnekassen! Mat som er lett å like, lett å lage og kjente smaker. Vi har laget både hjemmelagde fiskepinner og tomatsuppe og jeg blir overrasket over hvor lett det faktisk er å lage selv sammenlignet med halvfabrikater så jeg lærer jo litt også. Adams matkasse ble  testvinner i VGs matkassetest i 2014 og oppskriftene er laget av en landslagskokk.
Vi har ikke matkasse hver eneste uke, men uker som denne er det helt perfekt. Neste gang skal jeg faktisk prøve Ekspresskassen, mens Ørjan liker best Originalkassen som har litt mer spennende smaker og inspirasjon. Han om det! På “mine sider” kan vi regulere som vi vil, endre kasse, antall dager eller mengde/antall personer slik at det alltid passer oss.
Vi fikk også med en gratis fruktkasse med 4-5 kg frisk frukt denne gangen, det er nytt og jeg har faktisk  fått muligheten til å gi leserene mine både en gratis fruktkasse og 20% rabatt på første kasse. Dette er et eksklusivt tilbud som får kun her på bloggen 🙂
Det er ingen bindingstid på Adams matkasse og tilbudet får du automatisk når du bestiller HER
 IMG_2757Fruktkassen kom veldig godt med på fotballcupen i dag. Kanskje ikke for Dexter da, eller jo, han fant mye god underholdning i fargene 🙂
11074520_10153875580280476_754278273_n