Plaster på SÅRET

Inneholder salgslink

11164126_10153882831455476_1065601545_n

I dag beit Dexter meg til blods i puppen. Jeg vet ikke hvem som fikk mest sjokk; jeg som fikk to tenner rett i brystvorta eller han som svatt da jeg skreik til. Jeg skal love deg det gjorde vondt! Stakkaren han skjønte kanskje ikke helt hva han gjorde, han har bitt meg før men ikke på denne måten. Men dag beit han meg for å bite, fordi han var trøtt og sikkert litt for sliten til å spise, men likevel sulten. Men sorry ass, det er feil å la det gå utover brystvortene mine.

I mitt svake øyeblikk lot jeg tankene fly over de drømmende enger der han vips ble ferdig med å amme helt av seg selv over natta. Selv om det er koselig og fint å kunne amme og ikke minst praktisk så er det til tider slitsomt også og jeg skulle ønske jeg snart fikk sove sammenhengende en hel natt. Dessuten så ammer han mest av ene puppen så den er mye større enn den andre, jeg kaller de “forretten” og “hovedretten”. Og om han nå begynner å bite..? Grøss.

Jeg vet ikke hvor tilfeldig livet kan være; om det er pur ondskap som ler av meg, ren skjær flaks eller et tegn fra oven som sender meg plaster på såret. Men midt i mitt svarte tankekjør om amming så kommer Ørjan inn døra og han roper fra gangen; “Jeg har hentet pakken din på posten Marna!”  Amming har jo ført med seg noen fordeler, det forbrenner store mengder kalorier så samtlige ammeBHer som jeg har brukt helt siden jeg var gravid har nå blitt for store. For noen dager siden bestilte jeg nye av de samme som jeg har brukt mest, bare i mindre størrelser. Og der stod jeg da, med en blodig pupp ute og syns synd på meg selv, med en mett baby liggende på sengen og hadde funnet noe å leke med og forlengst glemt det som skjedde, og så kommer mannen min inn med pakken min. Det er ammeundertøyet som har kommet. Mine blandede følelser blir med ett mer positive. Jeg har fått plaster på såret. Ammeundertøyet har festlige navn som Hotmilk og Fast Food, jeg elsker ordspill. -Det blir nok amming et stykke til.

11139923_10153882831575476_1698816829_n

Ammeundertøy fra Mammatrend.no